Fanovi kritikuju Pink: Loša si majka

Agencije
Fanovi kritikuju Pink: Loša si majka

Slavna pjevačica, sukobila se sa svojim fanovima na Tviteru i to zbog fotografije koju je objavio njen suprug, Keri Hart na Instagramu.

Pop pjevačica je bila prinuđena da se brani od kritika fanova, zbog fotografije koju je njen muž objavio na Instagramu. Keri je inače bio profesionalni vozač motora, a na slici se vidi kako vozi na motoru njihovu dvogodoišnju ćerku Vilou.

"Dugo sam čekao ovaj dana. Vils se danas po prvi put provozala na stazi na mom motoru. Sve vrijeme je bila uzbuđena, a kada smo stali rekla mi je da joj je bilo zabavno i zahvalila mi se. To je tatina djevojčica", napisao je u komentaru ispod slike.

Burne kritike stigle su najviše na Tviter nalog Pink, gdje su joj ljudi pisali kako je krajnje nepromišljeno staviti djete od dvije godine na motor i kako ona to kao majka nije smjela da dozvoli. Na kraju, oglasila se i Pink.

"Ok, moram da idem sada. Treba da smislim šta će Vilou obući sutra za svoju manijačku moto maniju! Moram da spakujem i povrće! Organsko", odgovorila je u svom maniru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana