Fanovi je napali zbog napućenih usana, uslijedilo odsječno objašnjenje

Srna
Fanovi je napali zbog napućenih usana, uslijedilo odsječno objašnjenje

Bijonse se nedavno našla na tapetu. Fanovi su je napali da nije išla kod zubara da sređuje zube nego da "pumpa" usta. Kako to nije dozvoljeno u trudnoći, dušebrižnici su skočili kritikovali pjevačicu. Njena saradnica Ivet Noel Šur je zatim svima dala opak odgovor.

"Vi kao jako dobro znate sve o tome kako trudnoća može da utiče na tijelo žene. Znate baš sve, ha? Pa ako znate, recite mi, molim vas, koliko znate o oticanju tijela, o tome kada se žena tako naglo udeblja pa to dramatično utiče na organizam, a krv koja tada mora da pumpa duplo više utiče na oticanje svih dijelova tijela. Pa tako i usana.


Ali sve je to zapravo malo važno jer sve što se u trudnoći događa u organizmu, ma kako god ona uticala na njeno tijelo i lice, važno je samo da se sve to događa iz važnog razlog zbog kog je sve ostalo zanemarivo. Jer žena nosi dijete, njih dvoje, dva mala bića koja će doći na svijet i koji će morati da se bore protiv vaše mržnje i negativnosti.

U njenoj prvoj trudnoći stoički sam podnosila vaše napade, čak i kada ste oholo tvrdili da nikada nije ni bila trudna. Ali sada jeste. Ko ste vi? Meni je vas zapravo žao. Vi ste sigurno neke jako tužne individue kad se imate obraza ovako hladnokrvno da se bavite trudnoćom jedne žene. Zaista mi vas je žao. Molim vas nađite neki smisao svog života, pozabavite se nečim, pronađite svoju sreću jer je očigledno da vam ona jako nedostaje", napisala je žena koja stoji godinama rame uz rame sa Bijonse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana