Evo zbog čega je kraljica Elizabeta bila ljuta na Megan i Harija

GS
Foto: Printskrin

U najnovijoj biografiji kraljevske porodice Roberta Hardmana, pod nazivom Čarls III: Novi kralj. Novi sud, The Inside Story je otkrio kako su princ Hari i Megan Markl razbjesnili pokojnu kraljicu Elizabetu II, godinu dana prije njene smrti.

Član osoblja kraljevske porodice ispričao je u knjizi kako je kraljica bila bijesna nakon što je saznala da su Megan i Hari javno rekli da su dobili dozvolu da koriste njen nadimak iz detinjstva za svoju ćerku.

Malena Lilibet je rođena u junu 2021. godine, a ubrzo nakon njenog rođenja njeni roditelji su rekli da nikada ne bi koristili kraljičin privatni nadimak da im ona nije dala dozvolu. Član osoblja sada to poriče i kaže da nikada nije vidio kraljicu tako ljutu kao kada je saznala da su izjavili da imaju njen blagoslov za ime.

Već se pričalo da nisu tražili odobrenje
 
Ovo otkriće dolazi dvije godine nakon što je insajder iz palate rekao za Bi-Bi-Si da Megan i Hari nikada nisu pitali kraljicu za mišljenje o imenu njihove ćerke.
 
"Izvor iz palate kaže  da Megan i Hari nisu pitali kraljicu da koristi njen nadimak iz djetinjstva“, izvestio je tada kraljevski dopisnik Bi-Bi-Si-ja, Džoni Dajmond.

Megan i Hari su preko svojih advokata poslali saopštenje svim medijima kako bi ih obavijestili da je svaka izjava da nisu tražili kraljičinu dozvolu lažna i da će se tretirati kao kleveta. Napomenuli su da ne žele da se ovakve izjave ponavljaju.
Pored Lilibet Dajane, koja sada ima 2 godine, Hari i Markl su takođe roditelji sina Arčija, koji je rođen u maju 2019, prenosi B92.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana