Evo zašto je on najtraženiji maneken na svijetu

Agencije
Evo zašto je on najtraženiji maneken na svijetu

Zgodni Dejvid Gandi je jedan od najtraženijih i najplaćenijih muških modela na svijetu. Tridesetdvogodišnji Britanac svojim savršenim tijelom i muževnim držanjem definitivno opravdava ovu titulu.

Ljepi Dejvid je karijeru započeo kada se pojavio u reklami za parfem Light Blue, Dolče i Gabane, a od tada njegova manekenska karijera išla je samo uzlaznom putanjom.

Iako bi mu mnogi muškarci pozavideli na držanju i izgledu, Dejvid kaže kako mu često fali samopouzdanja. Kaže kako je jako samokritičan i nikada nije do kraja zadovoljan sobom.

O Dejvidovoj intimi se jako malo zna, pa iako je prisutan na društvenim mrežama, ne razume poznate koji konstantno izvještavaju šta im se dešava u privatnom životu.

Dejvid pored manekenstva je aktivan bloger za britanski Vog. Reklamirao je mnoge poznate brendove kao što su Dolče i Gabana, Hugo Bos, Karolina Herera, Masimo Duti, Zara, Gant, Marks&Spenser, a bio je i predstavnik brenda Džoni Voker.

Posljednje objavljene fotografije na kojima se maneken slikao bez odjeće obradovale su njegove fanove, a moramo priznati da Dejvid zaista oduzima dah. Iako su fotografije starijeg datuma, fotograf Marijano Vivanko ih je tek skoro podjelio na svom profilu na Instagramu te su sada preplavile internet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana