Evo koliko Zdravko Čolić zaradi za privatni nastup od 45 minuta

Kurir
Evo koliko Zdravko Čolić zaradi za privatni nastup od 45 minuta

BEOGRAD - Zdravko Čolić (73) je legenda i jedan od najtraženijih izvođača u regionu, a njegovi nastupi se uvijek željno iščekuju.

Poznato je da legendarni pjevač rijetko pjeva na privatnim proslavama, ali ipak se desi da nastupi i na takvom događaju, pa je nastupio na svadbi jednog beogradskog para.

Prema pisanjima medija, mladenci su za Čolu morali da izdvoje čak 45.000 evra, kako bi im svojim hitovima uveličao najljepši dan u životu.

Čolić je pjevao ukupno 45 minuta, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pjevač je imao i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.

- Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja s gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pjesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor Kurira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana