Evo kako se Amal Alamudin promjenila zbog Džordža Klunija

Agencije
Evo kako se Amal Alamudin promjenila zbog Džordža Klunija

Poznata advokatica Amal Alamudin morala je da se odrekne jednog svog poroka zarad svog novopečenog supruga, glumca Džordža Klunija.

Žena koja je oduzela reputaciju najpoželjnijeg neženje holivudskom glumcu Džordžu Kluniju zbog njega je prestala da puši.

Nakon što je glamurozno vjenčanje u Veneciji završeno polako su počeli da isplivavaju romantični detalji o novom bračnom paru.

Američki "Pipl" prenio je govor Amaline prijateljice koja je na vjenčanju između ostalog rekla kako se advokatica zbog Klunija odrekla jednog svog poroka.

"Prestala je da puši zbog Džordža i od kada je njega upoznala osmijeh joj ne silazi s lica. Nikada je nisam vidjela da se tako smiješi i to traje već godinu dana", rekla je ona.

Prijteljica je priznala da je ženski dio Amaline porodice na početku bio malo sumnjičav zbog glumčeve reputacije velikog zavodnika.

"Ipak vremenom smo shvatili da je voli cijelim svojim srcem i to se vidi", dodala je prijateljica Kim, koja vjeruje da je Amal konačno pronašla pravog dok je tragala za savršenim.

Iako Klunija krasi epitet poprilično samouvjerenog muškarca, mnogi kažu da je bio vrlo nervozan mladoženja, no majka Amal Alamudin kaže kako je njen zet bio savršen tog dana.

Mlada je na vejnčanju nosila prelijepu vjenčanicu kreatora Oskara de la Rente, dok je mladoženja nosio odijelo modne kuće Armani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana