Evo kako danas izgleda djevojčica Ana iz filma "Mrtav ladan"

Agencije
Evo kako danas izgleda djevojčica Ana iz filma "Mrtav ladan"

Tara Manić u filmu "Mrtav ladan" tumačila je lik djevojčice Ane i izgovorila rečenicu koja je obilježila film, a danas se više ne bavi glumom.

Manić se u kultnom filmu pojavljuje kao simpatična djevojčica čija je rečenica "Neću da ti kažem, ćelavi" jedna od onih koje se pamte iz ovog ostvarenja. Tara je tokom snimanja imala sedam godina, a ova 28-godišnjakinja danas se bavi režijom.

Na Katedri za pozorišnu i radio režiju diplomirala je 2017. godine kao student generacije, u klasi prof. Alise Stojanović i Igora Vuka Torbice, a od 2018. godine postaje stručni saradnik na predmetu Pozorišna režija.

U jednom od ranijih intervjua otkrila je kako se zapravo nije premišljala pri odabiru svog poziva.

"Nisam se premišljala između glume i režije. Još u gimnaziji presjekla sam da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom", kazala je.

Svojevremeno je otkrila i da replika po kojoj je pamte zapravo nije bila dio scenarija. Kolega joj je tokom rekao da to kaže, a ona se pamti i danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana