Eva zavodila Bekama na utakmici

Glas Srpske
Eva zavodila Bekama na utakmici

Veliko prijateljstvo glumice Eve Longorije Parker i Viktorije Bekam odavno je svima poznato. Međutim, to što je Eva bila na utakmici L. A. Lejkersa i Dejvidu Bekamu dobacivala zavodničke poglede Viktoriji se možda i neće svidjeti.

Eva se na utakmici pojavila u društvu supruga, košarkaša Tonija Parkera, a na klupi je sjedio Dejvid Bekam, kome je glumica, kad ga je spazila, oduševljeno slala zavodničke poglede i osmijehe.

Dok je Eva tokom napete utakmice nervozno grizla nokte i navijala, a uz to mahala i gestikulirala Dejvidu, Toni se držao po strani i pravio se da mu ne smeta to što se njegova supruga tako “nabacuje” Bekamu, koji se neprestano okretao u njihovom smjeru. U jednom trenutku po njegovom smrknutom licu moglo se vidjeti da košarkašu i nije svejedno što se Eva tako “razbacala”.
Bilo kako bilo, razloga za brigu nema, jer i Eva i Dejvid neprestano govore koliko vole svoje supružnike. Glumica neprestano hvali Tonija, sa kojim “dijeli životne ciljeve i porodične vrijednosti”, dok Dejvid nerijetko ističe da je Viktorija “sjajna supruga i odlična majka”. A riječi hvale “padaju” i na relaciji Eva - Viktorija, koje su posljednjih mjeseci nerazdvojne, pa se čini da su jedna u drugoj zaista pronašle prave prijateljice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana