Eva srećna zbog samoće

Agencije
Eva srećna zbog samoće

Glumica Eva Longorija priznala je da je srećna što je sama. Zvijezda serije “Očajne domaćice” razvela se od drugog supruga Tonija Parkera 2010. godine, poslije tri godine braka, a poslije toga 12 mjeseci zabavljala se sa bratom glumice Penelope Kruz, Eduardom Kruzom.

- Srećna sam što sam trenutno sama, veoma sam zauzeta u životu. Moji prijatelji su uvijek tu za mene. Mi se poznajemo 20 godina i još se viđam sa njima svaki dan, jer oni žive sa mnom u Los Anđelesu - rekla je Longorija za magazin “Helo”.

Dodala je da su njeni prijatelji sjajni. Longorijin šou “Readdž for Love” nedavno je otkazan, poslije samo dvije epizode. Ipak, uprkos tome glumica je ovih dana veoma srećna zbog toga što je završila master studije iz latinoameričke kulture.

Eva se pohvalila na “Tviteru” da je završila master studije državnog univerziteta u Kaliforniji. Poslije burne sedmice u Kanu, Eva je napisala na “Tviteru” da je postigla korak naprijed u obrazovanju.

- Danas je veliki dan. Veoma sam uzbuđena što sam završila master studije iz latinoameričke kulture. Nikada ne možete biti previše stari da nastavite svoje obrazovanje - tvitovala je Eva.

Tridesetosmogodišnja glumica ima završene osnovne akademske studije iz filma na univerzitetu Teksas A&M. Ona je kasnije upisala master studije na državnom univerzitetu u Kaliforniji, koje se bave multidisciplinarnim pristupom latino kulturi, istoriji, jeziku i obrazovanju.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana