Eva se razvodi od Tonija

Glas Srpske
Eva se razvodi od Tonija

Časopis "Pipl" piše da će "očajna domaćica" Eva Longorija podnijeti zahtjev za razvod, a kao razlog navode prevaru. U utorak je u američkim medijima kao munja odjeknula vijest da je NBA košarkaš Toni Parker (28) podnio zahtjev za razvod od supruge Eve Longorije (35) pred sudom u Teksasu. Iako je Parkerova PR služba porekla da je poznati par pred rastankom, "Pipl" prenosi vijest da će glumica preduzeti sopstvene korake u tom smjeru.

- Eva će pred sudom tražiti razvod. Bila je šokirana kada je pročitala da je Toni navodno već dostavio papire - priča izvor blizak paru.

Razlog za krah njihovog braka je navodno "provjerena vijest o Tonijevom nevjerstvu", koju će američki tabloidi objaviti u idućih nekoliko dana. Par se vjenčao prije tri godine u Francuskoj, a nedavno je Longorija čak pričala o usvajanju djeteta sa Haitija. Košarkaš San Antonio Spursa je i neposredno poslije vjenčanja bio na meti tračeva o nevjerstvu, ali je tada medijima zaprijetio tužbom od više desetina miliona dolara. Košarkaš San Antonio Spursa tražio je tada najmanje 40 miliona dolara odštete.

- To je laž. To se nikada nije dogodilo. Oni su morali da znaju da je priča neistinita ili su, u najmanju ruku, morali da imaju ozbiljne sumnje u vjerodostojnost navodnog izvora - pisalo je u Parkerovoj tužbi.

Parker je tvrdio da sajt nikada nije stupio u kontakt ni s njim ni s Evom, niti s njihovim predstavnicima, te da je odbio da priču povuče pošto je upozoren da je neistinita. Po spornoj priči, manekenka Aleksandra Paresan je sa Parkerom bila u vezi dva mjeseca, a upoznali su se na njegovom vjenčanju prošlog ljeta. Istina će na kraju sigurno isplivati na vidjelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana