Eva Mendez kreira za običnu ženu

Cosmopolitan.rs
Eva Mendez kreira za običnu ženu

Iako je radila pod pritiskom svojih sestara, Eva je zadovoljna linijom odjeće za "običnu" ženu...

Eva Mendez je uspješno završila kreiranje svoje kolekcije odjeće za modnu kuću "New York & Company". Međutim, glumica je otkrila da je radila pod velikim pritiskom. Naime, njene sestre su očekivale nešto specijalno i tako stvorile dodatni pritisak.

Eva je prilično zadovoljna urađenim, ali je za "Huffington Post" otkrila da je to bio veliki izazov.

"Važan dio procesa stvaranja bio je taj što sam imala na umu žene, odnosno moje sestre koje su računale da ću napraviti nešto što je lijepo, ali i za svačiji ukus i figuru. Priznajem da mi je to bio dodatni izazov", dodala je glumica.

Otkrila je da bi i sada rado nosila svaki primjerak iz svoje kolekcije i da jedva čeka da čuje mišljenja obožavateljki mode.

"Shvatila sam taj posao veoma ozbiljno. Ne postoji nijedan dio kolekcije koji ne bih i sama nosila. Ne mogu da dočekam da mi žene kažu šta im se dopada, a šta ne. Nadam se da ih neću razočarati", rekla je Eva Mendez.

Takođe, Eva je naglasila da je odjeća koju je dizajnirala namijenjena ženama različitih figura, pošto želi da se one osjećaju udobno u komadima iz njene kolekcije.

"Moji potrošači nisu ljubitelji stila sa naslovnica. To je strašno za samopouzdanje žena. Kada je riječ o modi, ne postoji ispravno i pogrešno", zaključila je Mendezova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana