Eva Mendes promoviše Ribok kolekciju

Glas Srpske
Eva Mendes promoviše Ribok kolekciju

Svjetski poznata zvijezda Eva Mendes pokazala je sve svoje atribute vježbajući u najnovijoj "Ribokovoj" kolekciji obuće i odjeće za oblikovanje tijela. Eva Mendes, glavna glumica u novom filmu "Last Night" s Kirom Najtli, pridružila se "Riboku" kao jedna od sedam žena iz cijelog svijeta koje će udruženim snagama započeti "EasyToneovu" kolekciju proljeće/ljeto 2011. i učestvovati u globalnom lansiranju kolekcije odjeće "EasyTone".

Glumica je rekla da se osjeća bolje kada je u dobroj formi i to je ono što najviše voli kod "Reebok Easytona " i što joj daje dodatni podsticaj za sve dnevne aktivnosti.

- Između dugih dana koje provodim na setu i stalnih putovanja nisam uvijek u mogućnosti da odradim potpuni trening, pa ono malo vremena koje imam moram što bolje da iskoristim. Upravo zato volim da odlazim na planinarenje i u šetnju sa psom u patikama "EasyTone" - rekla je Eva Mendes.

Uli Beker, predsjednik "Reebok International", kaže da se Eva Mendes savršeno uklapa u "Ribok" i koncept "EasyTonea", jer je zabavna, inspirativna i predana fitnesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana