Eva Longorija želi da usvoji dijete

Glas Srpske
Eva Longorija želi da usvoji dijete

Holivudska glumica Eva Longorija ne namjerava da odustane od usvajanja djeteta iako je podnijela zahtjev za razvod od košarkaša Tonija Parkera. Zvijezda serije "Očajne domaćice" namjerava da kao samohrana majka usvoji dijete sa Haitija, piše britanski "Dejli mejl". Eva Longorija (35), koja se za Parkera udala 2007. godine, objašnjava da su njih dvoje, još prije razlaza, razgovarali o usvajanju i da ona planira da nastavi sa realizacijom tog plana - kao što je učinila još jedna holivudska diva Sandra Bulok.

"Evi je za srce prirasla ideja da usvoji dijete sa Haitija", ispričao je izvor blizak glumici. "Ona toliko želi da postane majke. Željela je da usvoji dijete sa Tonijem, ali je odlučna da nastavi proceduru kao samohrani roditelj i veoma je uzbuđena zbog toga poslije mračnog perioda kroz koji je prošla".

Iako je portparol slavne glumice porekao da je poznati par pred razvodom, zapadni mediji pišu da je ona, ipak, odlučila da preduzme korake u tom smjeru jer je "presrela" nekoliko SMS poruka koje je Toni pisao zajedničkoj prijateljici, a koje su bile sve samo ne prijateljske. Košarkaš se sa, za sada, nepoznatom prijateljicom, dopisivao skoro godinu, a mjesečno su razmjenjivali stotine "vrućih poruka". "Eva je totalno slomljena i ne može ovo da mu oprosti", rekao je nedavno neimenovani izvor blizak glumici. Eva i Toni su se vjerili u novembru 2006, a vjenčali su se u julu 2007. u Parizu i važili su za jedan od najsrećnijih slavnih parova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana