Eva Longorija: Kruz me spasao depresije

Glas Srpske
Eva Longorija: Kruz me spasao depresije

Slavna glumica Eva Longorija kaže da je presrećna što pored sebe ima Eduarda Kruza, mlađeg brata Penelope Kruz jer ju je on spasao od depresije poslije razvoda od Tonija Parkera i vratio joj vjeru u ljubav.

Zapadni mediji su poslije razvoda Eve Longorije i Tonija Parkera, pored romanse sa Eduardom, pisali i o njenim navodnim vezama sa drugim muškarcima, mogućem pomirenju sa Tonijem, ali "očajna domaćica" je odlučila da tim tračevima stane u kraj.

Eva je u intervjuu za decembarski broj španskog izdanja časopisa "Vanitdž Fair" rekla da je Eduardo bio njen "spas poslije razvoda".

- Ljubav je nestala sa "tom osobom" - rekla je Eva misleći na Tonija i dodala da je, kada se mladi Kruz (26) pojavio, ona opet oživjela.

- Jedino što mogu reći je da sam sa Eduardom presrećna - dodala je Longorija.

Za Tonija se, kaže, udala jer je vjerovala u njihovu ljubav, ali sve se srušilo.

- Možda bi trebalo da budem razočarana i ljuta, ali nisam, nastavila sam dalje i pojavio se on koji me opet učinio srećnom - priznala je slavna glumica.

Par je očigledno u srećnoj vezi uprkos protivljenju Eduardove sestre, poznate glumice Penelope, njihovoj vezi.

Penelope je navodno jako zabrinuta jer smatra da je cijela ova romansa Evi samo odskočna daska. Kako kaže Penelope, Eva Eduarda samo koristi da bi joj karijera krenula uzlaznom putanjom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana