Eva ima novu ljubav

Agencije
Eva ima novu ljubav

Holivudska "džepna Venera" Eva Longorija ima novog momka. Ovog puta je to učesnik šoua "Ready For Love" Ernesto Arguelo.

Informacija da su njih dvoje u vezi pojavila se prije nekoliko mjeseci, ali je Eva odlučno negirala. Međutim, par je viđen zajedno tokom posjete jednoj umjetničkoj galeriji u Holivudu, što je podstaklo nove priče o njihovoj ljubavi.

Longorija i Arguelo su se upoznali na snimanju ovog šoua, a još prije mjesec su viđeni kako se drže za ruke. Iako je sve ukazivalo na to da Longorija ponovo ljubi, odbila je da prizna da je u romantičnoj vezi sa rijaliti zvijezdom.

Magazin "Life & Style" tvrdi da je definitivno riječ o novom ljubavnom paru, a on je za isti magazin izjavio da je ona "najslađa djevojka".

Eva Longorija je rođena 15. marta 1975. godine. Najmlađa od četiri sestre porodice Longorija odrasla je na ranču u državi Teksas. Pohađala je "Texas A &M-Kingsville", gdje je dobila diplomu za kineziologiju. Pošto je završila koledž pristupila je talent takmičenju koji je odveo sve do Los Anđelesa, gdje je ostvarila značajne uloge u dvije američke sapunice, "The Young and the Restless" i "General Hospital". Kada je napustila svijet sapunica, Longorija je postala svjetski slavna zahvaljujući ulozi Gabrijele Solis u seriji "Očajne domaćice". Osim toga, Eva ima i ugovor sa kompanijom "Loreal" i imenovana je jednom od najljepših žena na svijetu. Visoka je 157 centimetara, zbog čega je dobila titulu "džepna Venera".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana