Eva Hercigova ista kao prije 20 godina

Agencije
Eva Hercigova ista kao prije 20 godina

Osmijeh, seksepil i sofisticiranost Eve Hercigove zaštitni su znak ove manekenke već 20 godina. Gdje god da se pojavi, uveri nas da se ništa od toga nije promijenilo. Tako je i bilo na reviji modne kuće “Kristijan Dior”, održanoj prekjuče u Parizu. Eva je bila kao iz najboljih dana.

Eva Hercigova (40)  je za Diorovu reviju odabrala bijelu haljinu i diskretan nakit, dok je pravi kontrast postigla crvenim ružem i crnim cipelama.  

Posao manekenke koji joj je donio ogromne uspjehe pričinjavao je Evi veliko zadovoljstvo, ali je ponekad i bio naporan. Kakva je bila Eva za saradnju?  

- Ponekad sam bila neprijatna, pa je bilo teško raditi sa mnom, ali sam bila i veliki entuzijasta, trudila sam se da radim što više. Neprikidno sam išla iz jednog aviona u drugi, sa revije na snimanje, u različitim vremenskim zonama. Bilo je iritantno i naporno -  rekla je Eva za francusko izdanje “Mari Klera”.

Ima li njena ljepota tajnu?

To što u 40. izgleda zanosno Eva Hercigova može da zahvali i malim trikovima. Evo kojim.   

- Moja dnevna doza vodke je ona koju nanosim na svoju kosu kako bih je prosvijetlila, zaista djeluje - otkrila je ona za “Mari Kler”.  

Pored toga njenoj ljepoti doprinosi i to što se ne sunča previše, pije dosta vode, dosta se odmara i uvijek je puna ljubavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana