Ešton Kučer najplaćeniji TV glumac

Agencije
Ešton Kučer najplaćeniji TV glumac

Kada je Ešton Kučer zamijenio Čarlija Šina u popularnoj seriji "Dva i po muškarca", takođe je i preuzeo njegovo mjesto najplaćenijeg televizijskog glumca, pokazala je najnovija studija magazina "Forbs".

"Forbs" procjenjuje da je Ešton Kučer od maja 2011. do maja 2012. zaradio 24 miliona dolara, dok Šin, koji sada igra u novoj seriji "Anger Management", poslije javnog otpuštanja nije ušao u deset najplaćenijih.

Na vrhu liste našli su se i Hju Lori, zvijezda serije "Doktor Haus" i Rej Romano sa po 18 miliona.

Da Eštonu Kučeru sve ide od ruke potvrđeno je nedavno kada su on i Mila Kunis pokazali javno šta osjećaju jedno prema drugom, jer više ne kriju da su u ljubavnoj vezi.

Mila i Ešton fotografisani su nedavno u Njujorku gdje su proveli romantičan dan, držeći se za ruke. Holivudski zavodnik djeluje veoma blisko sa svojom novom djevojkom, pa je očigledno da su zaljubljeni.

Par se sve vrijeme ljubio na ulici bez obzira na to što su ljudi bili svuda oko njih i očigledno je da njihova ljubav postaje sve intenzivnija. Ešton i Mila upoznali su se na snimanju poznate komične serije "Vesele 70." prije nekoliko godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana