Ešton htio orgije bez kondoma

Glas Srpske
Ešton htio orgije bez kondoma

Starleta Sara Leal kaže da je Ešton Kučer odličan u seksu i da nisu izlazili iz kreveta puna dva časa, te da je želio da im se pridruži i njena drugarica. Kad je njihova afera procurila u javnost, Sara Leal je od glumca navodno tražila novac da sočni detalji njegove preljube ne bi osvanuli u tabloidima. Ešton Kučer nije bio spreman da odriješi kesu, pa je Sara u intervjuu za "San" ispričala kakva je bila noć sa njim.

- Kad je počeo da me zavodi, rekao mi je da on i Demi ne žive zajedno i da su zaključili da bi bilo najbolje da malo budu sami - kaže Sara i dodaje da je sa Kučerom tokom te noći imala seks dva puta.

- Imao je neke čudne zahtjeve. Nagovarao me na seks utroje. Želio je da nam se pridruži moja drugarica Marta, ali na kraju je pristao da budemo samo nas dvoje - otkriva Sara i napominje da Ešton nikako nije bio nastran, samo malo "nevaljao".

Kaže i da joj je sa glumcem bilo lijepo i da su se dobro zabavili. Ešton joj nije ostavio utisak muškarca kojem je žao što vara suprugu.

- Htio je seks utroje. Kako i ne bi kada je toliko izdržljiv?! Uopšte se nije umorio - rekla je Sara i dodala da nije želio da stavi kondom. Kaže da je u njegovom luksuznom apartmanu u "Hard Rok hotelu" bilo dvadesetak ljudi i svi su se opijali pivom, votkom i tekilom i tek pred jutro, oko pet, neki su otišli. Ostala je Sara i nekoliko njenih prijateljica.

- Prvo smo se zabavljali u džakuziju, Ešton je zaista seksi kad je go, zatim su moje drugarice otišle i ostali smo sami - otkriva Sara.

Iako je Demi Mur pokušala da sredi stvari sa suprugom, jer zaista nije željela još jedan propali brak iza sebe, nikako ne može da mu oprosti ovakvo nevjerstvo. Bila je kod advokata da bi se posavjetovala o raspodjeli nekretnina i imovine u slučaju razvoda koji je sada već poprilično siguran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana