Ešli Džad seksualno zlostavljana u djetinjstvu

Glas Srpske
Ešli Džad seksualno zlostavljana u djetinjstvu

Holivudska glumica Ešli Džad otkrila je u svojim memoarima da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja i incesta, prenijeli su juče strani mediji.

Glumica, koja je udata za vozača auto-trka Darija Frančitija, u svojoj nedavno objavljenoj knjizi memoara "Sve je to gorko i slatko" (All That is Better and Sweet) navela je da je prvi put zlostavljao stariji čovjek kada je imala četiri godine.

Četrdesetdvogodišnja glumica je priznala i da je u djetinjstvu zlostavljao i neimenovani član porodice.

Glumica, koja je kćerka kantri pjevačice Naomi Džad, rekla je televiziji NBC da u memoarima nije navela i da je bila žrtva incesta.

- To je ono što seksualni predatori rade. Oni psihološki manipulišu svojim žrtvama - rekla je ona i dodala da se izborila sa emotivnim stresom tek 2006. godine kada se prijavila na rehabilitaciju.

- Jednostavno, nisam znala šta mi je. Spolja sam djelovala dobro, ali sam bila nervozna, patila sam od nesanice i na kraju sam uvidjela da sam nemoćna da se izborim sa stvarima iz svog djetinjstva i da su moje strategije borbe sa tim učinile moj život kao odrasle osobe nemogućim - dodala je zvijezda. Ešli Džad je navela i da se poslije terapije osjeća dobro.

Ešli, koja je nekada plijenila pažnju ljepotom i filmskim ulogama, u svojoj autobiografiji je pisala i o promiskuitetnosti svoje majke, stalnoj selidbi i depresiji u koju je potonula već sa sedam godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana