Engleska beba u krvnom srodstvu sa mnogim zvijezdama

Agencije
Engleska beba u krvnom srodstvu sa mnogim zvijezdama

U Velikoj Britaniji raste tenzija pred rođenje prvog djeteta princa Vilijama i njegove žene Kejt pa mediji neprekidno nalaze nove interesantne priče koje kraljevsku bebu drže u žiži.

Posljednja u nizu je vijest da će ova beba koju ceo svet sa nestrpljenjem očekuje biti u krvnom srodstvu sa Bjonsinom ćerkicom Blu Ajvi Karter, ali i sa djecom Ume Turman, Anđeline Žoli i Bred Pita, Bena Afleka i Dženifer Garner, kao i sa nasljednicima Hilari Daf.  

Sajt findmypast.co.uk je sajt koji ima ogromnu bazu podataka koja je napravljena na osnovu  svih objavljenih studija o poreklu i korenima, a raspolažu i sa kompjuterskim programom koji automatski izračunava složene porodične veze iz prošlosti. Oni su kroz svoje filtere provukli i podatke nestrpljivo očekivanog praunučeta kraljice Elizabete i našli iznenađujuće porodične veze.  

Prema njihovim podacima u venama nasljednika ili nasljednice princa Vilijama, pored plave krvi britanske kraljevske porodice, naći će se i krv holivudske i svjetske muzičke elite. Tako je unuka ili unuk princa Čarlsa u dalekom srodstvu sa ćerkom Bijonse i Džej Zija, pa će kada se kraljevska beba rodi ona biti rođaka 24- tog kolena maloj Blu Ajvi.

Veza između djece je preko nasleđa francuskih predaka.  

Djeca Bena Afleka i Dženifer Garner biće najbliži rođaci kraljevske bebe u Holivudu, zbog porodičnih veza prinčeve ili princezine bake Dajane i Aflekovih predaka, Vilijamova i Benova djeca biće rođaci jedanaestog koljena.

 Zbog istorijskih veza stanovništva Amerike i Velike Britanije, na listi dalekih rođaka Vilijamovog i Kejtinog djeteta našla su se i djeca Ume Turman, Anđeline Žoli i Bred Pita, kao i nasljednici Hilari Daf. 

Debra Četfild, porodični istoričar sa sajta findmypast.co.uk, dodatno je razjasnila objavljene podatke.  

- Najbliža veza sa holivudskom djecom koju smo pronašli je preko princeze Dajane. Njeni preci su bili među prvim naseljenicima Amerike, a ove porodice i danas imaju svoje žive predstavnike, od kojih su se neki vinuli direktno u zvjezde. Na našem sajtu postoji 1.6 biliona podataka koji ljudima olakšavaju pretragu za svojom prošlošću, pa uvijek postoji šansa da svako od nas ima vezu sa poznatima- kaže gospođa Četfild.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana