Eminemu deset nominacija za Gremi

Glas Srpske
Eminemu deset nominacija za Gremi

Američki reper Eminem dobio je najviše nominacija za dodjelu muzičkih nagrada "Gremi" 2011. godine, i to čak deset, prenosi Hina. Na 53. velikom sajmu muzičke industrije Eminemov album "Recoverdž" je nominovan za najbolji album, a za najbolju pjesmu godine u takmičenju je sa hitom "Love the Way Lie".

Sa sedam nominacija slijedi ga pjevač sa Havaja Bruno Mars, koji je među ostalim u trci za najbolju mušku vokalnu interpretaciju. Slijede Džej-Zi, te dvije "dame" Ledi Antebelum i Ledi Gaga sa po šest nominacija. Kejti Peri se uz Ledi Gagu, Arkejd Fajr i Ledi Antebelum nada nagradi za najbolji album. Mladi Kanađanin Džastin Biber je nominovan za otkriće godine, kao i britanska pjevačica Florens Velč. "Gremi" nagrade se dodjeljuju u više od stotinu kategorija. Ugledne nagrade će biti dodijeljene na svečanosti 13. februara iduće godine u Los Anđelesu. Mlada zvijezda Bruno Mars rekao je da je sve ovo malo previše za njega i da je ostao bez riječi.

- Tek sam doletio iz Bostona sa velikog šoua i odmah čuo da sam nominovan čak sedam puta za "Gremi" nagradu. Treba mi malo vremena da se saberem i dođem sebi - rekao je Bruno odmah poslije nominacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana