Eminem pio i do 60 tableta dnevno

Glas Srpske
Eminem pio i do 60 tableta dnevno

Najpoznatiji bijeli reper na svijetu kaže da je malo nedostajalo pa da njegovim životom zavlada insomnija jer je dnevno pio između 20 i 60 tableta vikodina i valijuma. Eminem je prije četiri godine prvi put završio u klinici za odvikavanje od zavisnosti zbog svakodnevnog unošenja u organizam velikih količina lijekova za smirenje, zbog čega je patio od nesanice, čestih glavobolja, naglih i grubih izliva bijesa...

- Tokom "Anger Management" turneje iz 2005. godine uzimao sam različite lijekove i bio sam totalno razvaljen. Ne znam tačno, ali mislim da sam dnevno pio i do 60 tableta vikodina i oko 20 valijuma - priznao je reper u intervjuu za časopis "Roling Stoun". Reper kaže da se u potpunosti bio navikao na pilule, da više nije osjećao njihovo dejstvo, ali ih je i dalje uzimao.

- Tablete su bile moja svakodnevica. Čim se ujutro probudim, kada sam uspijevao da zaspim, prvo bih uzeo jednu, malo veću dozu vikodina, koji mi je je bio "lijek" za dan, a uveče sam uzimao desetine tableta valijuma da bih zaspao. San nije trajao duže od dva sata, a onda je slijedila još jedna doza valijuma - ispričao je Eminem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana