Emina Jahović ugradila silikone

Glas Srpske
Emina Jahović ugradila silikone

Pjevačica Emina Jahović ne prestaje sa posjetama plastičnom hirurgu. Iako je, prema mnogim mišljenjima, svoj izgled dovela do savršenstva, supruga pjevača Mustafe Sandala navodno je riješila da malo popravi i bradu. Informaciju da je pjevačica ugradila silikone u bradu, mnogi će primiti sa rezervom, a možda je tako i najbolje budući da se ovaj zahvat ne preporučuje trudnicama, a poznato je da je Emina Jahović od skora jedna od tih.

Srpski mediji pišu da je pop pjevačica iskeširala dvije hiljade evra i posjetila plastičnog hirurga ne bi li korigovala svoje lijepo lice. Jedan beogradski ljekar, specijalista za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, koji je pomno prostudirao pjevačicine fotografije, rekao je da postoji velika mogućnost da je Emina ugradila implantant u bradu. Do ovoga je zasigurno došlo prije same trudnoće, no ostaje pitanje zašto je, ako je zaista to uradila, pjevačica sredila bradu sa kojom ni ranije nije imala problema.

Atraktivna pop pjevačica je krajem jula objelodanila da je ponovo u drugom stanju i da se ona i suprug veoma raduju drugom djetetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana