Emina glumi Srpkinju u turskoj seriji

Glas Srpske
Emina glumi Srpkinju u turskoj seriji

Pjevačicu Eminu Jahović gledaoci bi od januara mogli da gledaju u ulozi srpske pjevačice u turskoj seriji. Naime, pjevačica je, kako tvrde dobro obaviješteni izvori, dobila ponudu od jedne turske filmske produkcije da u novoj seriji igra ženu koja zbog ljubavi prema jednom Turčinu napušta svoj dom, grad i porodicu.

- Postoje pregovori, ali još ništa nije precizirano. Cijela ta priča vezuje radnju za Balkan i Tursku, a to je Emini, kao i cijeli scenario, izuzetno zanimljivo. U slučaju da pristane, igrala bi Srpkinju, tačnije srpsku pjevačicu. Međutim, do završetka pregovora sve je pod velom tajne - rečeno je u Emininoj PR službi.

Pjevačica bi sa snimanjima počela poslije porođaja, a to bi bila njena druga uloga u turskim serijama, pošto je debitovala u gledanom serijalu "Polje lala". Emina je u sedmom mjesecu trudnoće, a nedavno je izjavila da ima problema sa mučninama, zbog čega je na nedavno održanoj manifestaciji povodom dodjele nagrada za ličnost 2011. godine, napustila svečanost odmah nakon što joj je uručeno priznanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana