Emilija Klark najpoželjnija žena

Agencije
Emilija Klark najpoželjnija žena

Zvijezda serije "Igre prestola" Emilija Klark izabrana je za najpoželjniju ženu 2014. godine u izboru magazina "Ask men".

Izgleda da su čitaoci odlučili da je vrijeme da se vide neka nova lica, pa su u velikoj konkurenciji atraktivnih žena šou-biznisa izabrali dvadesetšestogodišnju glumicu Emiliju Klark.

U seriji koja je proslavila, mlada glumica tumači ulogu Dejniris Targarijen, sa kojom se, kako kaže, potpuno poistovijetila u četvrtoj sezoni.

- Dejniris je bila bačena u uzburkano more i sama je odlučivala da li će se izboriti sa svim problemima ili će jednostavno potonuti - kazala je Emilija.

Čitaoci onlajn izdanja časopisa "Ask men" na drugo mjesto postavili su glumicu Alison Bri, koja je muškarce očarala svojim humorom i spontanošću. Odmah iza nje je dobro poznata Emili Ratajkovski, zvijezda spota Robina Tika "Blurred Lines".

Mlada oskarovka Dženifer Lorens zauzela je četvrto mjesto, dok je glumica Ema Votson na petom. Možda je najveće iznenađenje model Kejt Apton koju su čitaoci smjestili na mjesto broj šest. Lošije od Kejt prošle su glumice Keri Vošington, Ejmi Adams, Margo Robi, kao i manekenka Kejt Mos. Na začelju liste, odnosno na posljednjem, 99. mjestu je mlada i popularna pjevačica Majli Sajrus.

Anketa nije podrazumijevala samo fizički izgled poznatih dama već i njihov talenat, ličnost i potencijalni uspjeh u ovoj godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana