Emeli i Adam: Željeli smo da se vjenčamo isključivo u Crnoj Gori

Blic
Emeli i Adam: Željeli smo da se vjenčamo isključivo u Crnoj Gori

Taze vjenčani, britanska zvijezda Emeli Sande i Nikšićanin Adam Guragin, koji su se prije tri dana vjenčali u crnogorskom primorskom mjestu Rose, zadovoljni su time kako je proteklo njihovo svadbeno veselje i za „Blic" ističu da su, izgovarajući međusobno sudbonosno da, ostvarili svoj veliki san.

Adam, koji je po očevoj liniji Britanac, u svakoj prilici napominje da je Crnogorac, kao i njegova majka, rodom Nikšićanka, te smatra da je jedino moguće bilo i da se sa svojom dragom, britanskom pjevačicom Emeli, vjenča baš na tom podneblju.

- Ja sam Nikšićanin, i to s ponosom ističem. Normalno je da se vjenčam u Crnoj Gori, gdje sam proveo veći dio svog života, gdje sam završio i osnovnu i srednju školu, a Emeli je uz mene toliko zavoljela moj zavičaj da je i ona željela da se vjenčamo u Crnoj Gori. Zbog rodbine iz inostranstva, uglavnom Britanaca, odlučili smo da to bude na primorju, koje je izuzetno lijepo i ima šta da ponudi turistima. Sve prija oku - rekao je Adam, koji je po zanimanju morski biolog.

Više od pola zvanica, njih tridesetak, uključujući i mladence, prevezao je brod „Lesendro" od Ljute do Rosa, dok je ostatak svatova do restorana „Forte" na vrhu Rosa došao automobilima u sopstvenoj režiji. Brod s madencima je na putu do restorana uhvatila bura, ali se niko nije mnogo uzbudio.

- Iako nije bilo muzike, atmosfera na brodu bila je svadbarska, pjevalo se i igralo. Niko nije mario za to što je napolju jaka bura. Ipak, vremenom se more smirilo, a kapetan je uspio da bez panike brod održi uspravno. Mladenci su i njega zvali na gozbu. U restoranu „Forte" je tek nastao haos, a pored Emeli i Adama, najveselije su bile njihove prijateljice Ruskinje. Povratak sa Rosa do Ljute bio je i veseliji jer su skoro svi gosti bili pijani. I na brodu su igrali kao da su u restoranu - otkriva dobro upućeni izvor „Blica".

Medeni mjesec na tajnoj lokaciji

Osim Britanaca, Emelinoj i Adamovoj svadbi, koja se s punim pravom može nazvati međunarodnim veseljem, prisustvovali su i Adamova rodbina, koja je sa oduševljenjem pozdravila odluku mladenaca da svojim prezimenima dodaju prezime Radojević, djevojačko prezime Adamove majke. Tokom boravka u Crnoj Gori, osim morskih gradova, par je posjetio i Nikšić, gdje su srdačno dočekani. Za nekoliko dana oni će otputovati na medeni mjesec na za sada tajnu lokaciju, što će Emeli iskoristiti da se što bolje pripremi za turneju po Americi, koja počinje 8. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana