Ema zbog bahatosti propustila ulogu života

Agencije
Ema zbog bahatosti propustila ulogu života

Glumica Ema Votson bila je prva koju su razmatrali za glavnu ulogu u filmu "La la lend", međutim, zbog njenih brojnih neostvarivih zahtjeva producenti su se ipak odlučili za Emu Stoun.

Kako pišu strani mediji, poznata glumica je zahtijevala da probe budu u Londonu, potom je očekivala veći honorar od onog koji joj je inicijalno ponuđen, a imala je još neke zahtjeve na koje ekipa koja je radila film nije mogla da joj odgovori.

Kako stvari stoje "La la lend" će postati najnagrađivaniji mjuzikl svih vremena, a cijeli tim iza filma sa iščekivanjem čeka trku za "Oskara" u kojoj je je ovo ostvarenje najveći favorit u gotovo svakoj kategoriji.

Bliski izvori glumice navode da Ema sada veoma žali zbog svoje odluke, jer je bila prvi izbor za glavnu ulogu u mjuziklu koji je nominovan za "Oskara" u 14 kategorija. Umjesto nje, ulogu u mjuziklu je dobila glumica Ema Stoun. Na "Zlatnim globusima" film je osvojio sedam nagrada.

Međutim, Ema možda i ne treba pretjerano da žali jer se svjetska publika takođe raduje filmu "Ljepotica i zvijer" u kojem ona tumači naslovnu ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana