Ema Votson najseksi glumica

Agencije
Ema Votson najseksi glumica

Ema Votson i Benedikt Kamberbeč najseksepilniji su glumci po izboru čitalaca britanskog magazina "Empajer".

Iza Votsonove na listi su glumice Skarlet Johanson, Dženifer Lorens i En Hatavej. Među najseksepilnijim glumcima su Henri Kavil, Rajan Gosling, Robert Dauni Džunior.

Kamberbač je poznat po ulozi Šerloka, dok se Votsonova proslavila ulogom Hermione Grejndžer u filmskoj franšizi o dječaku čarobnjaku Hariju Poteru. Dvadesettrogodišnja glumica Ema doskoro nije bila u potpunosti svjesna svoje slave. Tokom deset godina snimanja filmova o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu Ema kaže da se nije osjećala kao da je medijski eksponirana.

- Mislim da sam na neki način bila zaštićena dok smo radili "Harija Potera", zato što smo sve vrijeme snimali. Ušla bih u automobil, otišla do studija i zatim došla kući - rekla je Vatsonova i objasnila koliko je taj period njenog života bio običan i normalan.

Fanovima serijala to sigurno nije tako djelovalo. Tek kada se upisala na univerzitet Bronjn, shvatila je koliko je popularna.

- Može zvučati glupo ili potpuno nevjerovatno, ali tek tada sam uvidjela koliko sam poznata - kazala je Ema.

Kada je postala brucoš, brojni fanovi i novinari opkoljavali su je svakodnevno, što joj je pomoglo da shvati da je postala slavna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana