Ema Votson hoće da zaprosi momka

Agencije
Ema Votson hoće da zaprosi momka

Popularna holivudska glumica Ema Votson namjerava da zaprosi svog momka Vilijama Najta.

Oni su zajedno godinu i po, a glumica već uveliko razmišlja o vjenčanju. Ona život živi daleko od očiju javnosti sa svojim izabranikom, a sada je riješila da ubrza stvari i zaprosi ga. Njeni prijatelji kažu da djeluje veoma srećno kada je vide sa Vilijamom.

- Nisam tradicionalna i nemam šta da čekam - rekla je glumica.

Ema i Vilijam su humanitarci, a upoznali su se uz pomoć prijatelja iz udruženja u kojima su aktivni. Zajedno su prvi put viđeni na izvođenju jednog mjuzikla.

Ona se proslavila zahvaljujući ulozi Hermione Grejndžer u filmovima iz serijala "Hari Poter", u kojima je igrala od 2001. do 2011. godine. Prije toga Votsonova je glumila samo u školskim predstavama, a ova uloga donela joj je svjetsku slavu i zaradu u iznosu od više od deset miliona funti.

Takođe je pozajmila glas u animiranom filmu "Priča o Desperou" i igrala jednu od glavnih uloga u televizijskoj adaptaciji romana Noel Stretfild "Baletske cipelice". Po završetku filmskog serijala "Hari Poter" tumačila je sporedne uloge u tinejdžerskim dramama "Čarlijev svijet" (2012) i "Bling ring" (2013) i epskom filmu "Noje" (2014) Darena Aronofskog. Ove godine je imala premijeru filma "Ljepotica i zvijer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana