Elton Džon konačno priznao istinu o kralju popa: "Džekson me je uznemiravao"

GS
Foto: Agencije

Autobiografija 75-godišnjeg muzičara nazvana "Me: Elton John" prepuna je šokantnih otkrića iz njegovog života pod reflektorima, a u jednom dijelu detaljno opisuje svoje druženje s pokojnom zvijezdom

Kroz svoj život, Džekson je često bio okružen raznim kontroverzama, a nedavno je bio tema osuđujućeg dokumentarca, "Leaving Neverland: Michael Jackson and Me", u kojem su Džejms Sejfčak i Vejd Robson iskreno govorili o tome kako su bili kao djeca pozvani na pjevačev ranč na vrhuncu njegove slave te ga optužili za godine zlostavljanja.

Elton Džon je istakao kako je Džekson bio vrlo sladak dok je bio "samo dječja zvijezda" te da nije bilo naznaka lošeg ponašanja, ali je zatim prepričao kako se prekretnica u njegovom životu znatno osjetila.

"U nekom trenutku odrastanja počeo je da se izdvaja od svijeta i od stvarnosti na način na koji je to radio Elvis Prisli", tvrdi Elton Džon.

Nadalje, Elton Džon tvrdi da je primijetio nešto pogrešno u Džeksonovom ponašanju i počeo da nagađa da su na to možda uticali ljekovi na recept.

"Bog zna šta mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lijekovima na recept punili", stoji u memoarima.

"Svaki put kad sam ga vidio u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce", istakao je Elton Džon te dodao da ne misli to na bezbrižan način, već da je bio "istinski psihički bolestan te uznemirujuća osoba".

Inače, memoari uključuju niz drugih anegdota, uključujući organizovanje večere na kojoj su se Silvester Stalone i Ričard Gir skoro posvađali oko princeze Dajane, druženje s kraljicom, njegovu svađu s Tinom Tarner i njegov težak odnos s majkom, za koju kaže da mu je drago što nikada nije upoznala njegovu djecu, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana