Elin sa Tajgerom samo zbog para

Glas Srpske
Elin sa Tajgerom samo zbog para

Jedna od brojnih ljubavnica Tajgera Vudsa, 27-godišnja Loredana Džoli, optužila je njegovu bivšu ženu Elin da se udala samo zbog novca.

Prema viđenju gospođice Džoli, Elin Nordgren je, u stvari, ta koja je nemoralna, a ne Tajger ili stotine žena sa kojima je spavao, jer je sasvim jasno da je provela šest godina u braku iz koristi. Loredana je to zaključila na osnovu činjenice da Elin nikada nije bila kod kuće, pa je Vuds nesmetano mogao da dovodi ljubavnice. Zato je za slavnog golfera imala samo riječi hvale: opisala ga je kao vrlo obdarenog i sjajnog ljubavnika koga najviše uzbuđuje pogled na dvije žene koje razmjenjuju nježnosti. Ove i druge detalje o Tajgerovom seksualnom životu Loredana je opisala u knjizi "The Real Diary: Lessons from th Good Time Girl to Champion", koja je objavljena 25. oktobra, tačno godinu nakon što se saznalo za Vudsove vanbračne afere. Džolijeva je u knjizi napisala da je sa golferom imala seks dvadesetak puta, od čega je često bilo trojki sa djevojkama koje su zajedno birali, kao i da mu je često slala slike na kojima se zabavlja sa djevojkom.

Najviše je voljela da ga navodi na maštanje i da mu priča o svojoj fantaziji u kojoj ima seks sa dvojicom muškaraca, što je Tajgera veoma uzbuđivalo. U knjizi Loredana je pomenula i da je golfer, osim od seksa, bio zavisan i od tableta za spavanje i protiv bolova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana