Ejmi Vajnhaus opet na psihijatriji

Glas Srpske
Ejmi Vajnhaus opet na psihijatriji

Pjevačica koja bi trebalo da nastupi u Beogradu za nekoliko sedmica prijavila se u jednu londonsku kliniku na odvikavanje, a prije odlaska u kliniku, popila je litru votke.

Ejmi Vajnhaus (27) nalazi se na klinici "Prajori" u sjevernom Londonu, nakon što je ponovo posrnula u borbi sa zavisnošću od alkohola i droge. Britanski mediji prenose da je pjevačica napravila haos u nekoliko lokala neposredno prije odlaska u bolnicu.

Ejmi je navodno ušla u radnju "Medvej" u Sautgejtu, gdje je "drmnula" malu flašicu votke, a potom uletjela u obližnji frizerski salon, gdje se ispovraćala.

- Vidjelo se da joj nije dobro, izgledala je potpuno izbezumljeno - rekli su zaposleni za britanske medije.

Ejmin saradnik za informisanje je potvrdio da se ona poslije toga prijavila na liječenje u kliniku "Prajori".

Pjevačica se liječila nekoliko puta od bolesti zavisnosti, ali je navodno posljednjih nekoliko mjeseci bila "čista".

Pjevačica bi trebalo da nastupi na Kalemegdanu 18. juna. Njena PR služba nije saopštila koliko će ostati na rehabilitaciji, niti da li će zbog toga njena turneja biti odgođena.

Početkom maja Ejmi je govorila da želi da se preseli na selo i zasnuje porodicu sa momkom Regom Trevisom, ali, čini se da je ljubav prema alkoholu ipak veća od želje za mirnim, porodičnim životom.

Nakon što je duže vrijeme bila trijezna, britanska pjevačica je ponovo pokleknula te je početkom sedmice opet posegla za alkoholom. Posljednje trenutke na "slobodi" 27-godišnja muzičarka je provela uz alkohol, pa je, prije nego što je ušla u kliniku, ispila litru votke.

Bocu je kupila na putu prema londonskoj klinici, te je usput ispijala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana