Ejmi: Izvinite, svjesna sam svojih grešaka

Glas Srpske
Ejmi: Izvinite, svjesna sam svojih grešaka

Medijska prašina koju je izazvao skandalozni nastup Ejmi Vajnhaus u Beogradu u subotu još se ne stišava. Nakon što su svi svjetski mediji prenijeli vijest o pjevačicinoj blamaži na sceni, njen menayment je izdao zvaničnu izjavu:

"Ejmi je shvatila da u ovakvom stanju ne može dati najbolje od sebe. Uprkos tome što je smatrala da će moći da ispuni svoje obaveze, Ejmi se složila sa svojim menaymentom da nije u stanju da da svoj maksimum, te će se vratiti kući".

- Istovremeno, ona bi željela da se izvini svojim obožavaocima koji su željeli da vide njen nastup, ali smatra da je najbolje da se zakazani koncerti ipak otkažu - navodi se u saopštenju pjevačicinog predstavnika za medije Krisa Gudmana, koji je još rekao da je ona svjesna svojih grešaka.

Portparol pjevačice je rekao da je ona otkazala ostatak koncerata planiranih u okviru ljetne evropske turneje, poslije skandaloznog nastupa u Srbiji. Spekuliše se da li će njen menayment kao i ona sama shvatiti da dalje ne može ovako, te da joj je hitno potrebno liječenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana