Ejmi dobila pare, organizatori nijemi

Glas Srpske
Ejmi dobila pare, organizatori nijemi

Poslije skandaloznog nastupa koji je u subotu izvela na Kalemegdanu, Ejmi Vajnhaus se nije zadržavala u Beogradu - odletjela je iste noći, a za sobom ostavila dvadesetak hiljada razočaranih fanova. Što se tiče fanova, mogu da se pomire sa činjenicom da su debelo platili da gledaju njeno bauljanje po bini, pošto neće biti vraćanja novca. Predstavnik produkcijske kuće "Avalon" koja je organizovala koncert, Sagor Mešković, kaže da im se niko od publike nije žalio zahtijevajući nadoknadu.

- Našim ugovorom njoj je isplaćen novac još prije mjesec, tako da je dobila pun honorar. Ugovor je takav da mi nemamo pravo da intervenišemo u vezi sa njenim nastupom, ni koliko će da traje, ni kako će da izgleda - kazao je Mešković.

Navodno niko od organizatora je nije vidio niti imao kontakt sa Ejmi, a njen menadžment je sam organizovao smještaj i prevoz, tako da se ne zna kako je mogla da dođe do droge ili alkohola. U svakom slučaju, cijela akcija je propala, što je bilo jasno čim je popularna pjevačica stupila na scenu, pala, izula se, promumlala nekoliko riječi i pokušala da počne da pjeva.

Iako je bilo zabranjeno slikanje, snimci "rasute" Ejmi preplavili su internet, a strani mediji već uveliko "trube" o tome opravdavajući nezadovoljstvo ovdašnje publike.

Ejmin povratak na scenu bio je dugo očekivan, budući da se od njenog proboja na scenu sjajnim albumom "Back to black" 2006. godine, više pričalo o skandalima koje izaziva nego o muzici. Prilika da dokaže svoj nesporni talenat još jednom je propala, te su poslije blamaže u Beogradu otkazani koncerti u Carigradu i Atini, a nastavak turneje je i dalje pod znakom pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana