Džulija Roberts zla kraljica u filmu o Snježani

Glas Srpske
Džulija Roberts zla kraljica u filmu o Snježani

Dok ljubitelji bajki sa nestrpljenjem očekuju jun i oba najavljena filma o Snježani, konkurentske kompanije već se bore za publiku. Fotografije sa snimanja ekranizacije priče braće Grim koju potpisuje Tarsem Sing privukle su veliku pažnju, jer je na njima lijepa zla kraljica - Džulija Roberts.

Igrajući u filmovima "Zgodna žena", "Odbjegla mlada", "Vjenčanje mog najboljeg prijatelja", glumica Džulija Roberts zasluženo je stekla titulu kraljice romantičnih komedija.

Ipak, nedavno se našla na nepoznatom terenu. U novoj ekranizaciji Snježane, indijskog reditelja Tarsema Singa, Džulija igra zlu kraljicu, piše "Dejli mejl". Scenariste Melisa Volak i Džejson Keler još ne znaju koji će biti konačan naziv filma, ali tvrde da je riječ o avanturi prepunoj komičnih elemenata, koja će u bioskope stići krajem juna 2012. godine.

Snimanje filma koji će biti modernija verzija poznate bajke braće Grim, već uveliko traje. U javnosti su se pojavile i prve fotografije sa seta, na kojima Džulija zaista izgleda kao prava kraljica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana