Džulija Roberts pozvana u Guču

telegraf.rs
Džulija Roberts pozvana u Guču

DRAGAČEVO - Povodom izjave svjetske filmske dive Džulije Roberts da bi voljela da poseti Srbiju i uživa u zvucima drgačevskih trubača, prvi čovjek Saborskog odbora i predsjednik opštine Lučani Slobodan Jolović, uputio je glumici javni poziv da na ljeto dođe u Dragačevo i to u vrijeme Sabora.

Poštovana Džulija, najtoplije Vas pozivam da posetite Srbiju, baš u avgustu u vreme 52. Sabora trubača u Guči i budete moj gost. Sabor trubača je potvrdio da negde u centralnoj Srbiji postoje dobro odgajeni srpski domaćini koji su dočekali goste sa svih strana sveta, predstavljajući na najbolji način svoju, i poštujući kulturu onih koji su nam u gostima bili. Guča je izvor srpske duhovne radosti. Pozivam Vas da vidite lepo Dragačevo i čujete narodnu pesmu, obavezno uz trubu”, napisao je Jolović, piše portal telegraf.rs.

Ostaje još samo da se vidi da li će i kada Džulija potegnuti dug put do Dragačeva, a poslije ovog pisma više nema dileme: kad god dođe – biće dobrodošla.

Svakakve je lepote za ovih 50 godina prošlo kroz Guču, pa bi valjalo da i Džulija, koja je to i zvanično, jer je glumila u filmu “Lijepu ženu”, bude upisana u spisak naših gostiju. Ne bi se pokajala, prokomentarisao je juče jedan Dragačevac najavu dolaska holivudske zvijezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana