Džulija Roberts napravila pometnju u Indiji

Glas Srpske
Džulija Roberts napravila pometnju u Indiji

Indijski seljaci optužili su holivudsku divu Džuliju Roberts da je prekinula njihov najvažniji religiozni festival, prenio je Bi-Bi-Si (BBC). Stanovnici Pataudija, u blizini Nju Delhija, naveli su da su ogromne postavke za snimanje filma spriječile njihovo proslavljanje festivala Navratri.


"Zgodna žena" je, naime, snimala scene svog novog filma "Eat, Pray, Love" u hramu "Hari Mandir".
Policija je saopštila da imaju striktna naređenja da zaustave religiozne poklonike na ulazu u hram tokom snimanja filma zbog bezbjednosnih razloga. Ova ograničenja postavljena su u osjetljivo vrijeme, jer se tokom jeseni u Indiji održava više festivala.

- Ovo je najsvetije vrijeme u godini, a oni nam ne daju da uđemo u sopstveni hram. To je nečuveno - rekao je jedan stanovnik Pataudija.

Seljaci su iznervirani i nivoom bezbjednosti koji okružuju holivudsku glumicu – neke indijske novine prenijele su da je čuvaju kao predsjednika. Takođe je navedeno da Robertsova koristi automobil otporan na metke i helikopter radi sopstvene bezbjednosti.
Sve do sada Džulija Roberts je bila smatrana za jednu od zapadnih glumica koja je najbolje prihvaćena u Indiji. Ni Robertsova ni snimateljska ekipa nisu komentarisali ove navode. Portparol "Soni pikčers entertejnmenta" izjavio je da ne žele ništa da kažu povodom optužbi mještana.
Festivalom Navratri Indijci tokom devet dana odaju poštovanje boginji Durgi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana