Džordž Kluni nikada se neće vjenčati

Agencije
Džordž Kluni nikada se neće vjenčati

Los Anđeles - Sestra glumca Džordža Klunija je ubijeđena da se njen slavni brat nikada neće vjenčati i imati djecu jer je previše posvećen svojoj karijeri, prenose agencije.

Kluni je nakon 1993. godine, kada se nakon četiri godine braka rastao od Talije Balsam, bio u nekoliko veza, a trenutno je u vezi sa Stejsi Kibler.

Adelija Zidler, Klunijeva starija sestra je uvjerena da se 51-godišnji glumac više nikada neće vjenčati i osnovati porodicu je ne bi želio da se odvaja od supruge i djece tokom snimanja filmova.

- Mislim da se on nikada neće vjenčati. Ukoliko bi se vjenčao, on bi želio biti muž u svakom smislu te riječi i neko ko će uvijek biti prisutan za svoju porodicu, neko ko bi imao vremena i sposobnost da se fokusira na svoju porodicu i dom. Međutim, u poslu u kojem se on nalazi, on mora uvijek biti u mogućnosti da sve ostavi iza sebe i krene dalje. Većina glumaca nikada nema uspješne brakove. Kada bi on dobio djecu i kada bi bio s njima, brinuo bi se o svojoj karijeri. Kada bi radio, brinuo bi se za svoju djecu. On smatra da ne bi bilo fer praviti kompromise između toga – rekla je sestra poznatog glumca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana