Džordan kišobranom napala paparace

Glas Srpske
Džordan kišobranom napala paparace

Jedna od najpoznatijih svjetskih starleta Kejti Prajs Džordan popustila je pod pritiskom i "pukla" u stilu Britni Spirs. U Brajtonu je dohvatila crveni kišobran i počela njime da udara paparace, nazivajući ih "pervertitima".

- Zašto ne nađete pravi posao i odete!? - urlala je razjarena Džordan.

Jedan od fotografa koji su svjedočili ispadu starlete je ispričao:

- Poludjela je. Inače se kontroliše i bilo je izrazito čudno vidjeti je kako radi tako nešto. Inače jednostavno obavi snimanje, ali je očigledno imala loš dan i nije više mogla. Bila je van svake kontrole - rekao je jedan fotograf.

Džordan se prije mjesec dana razvela od svog 36-godišnjeg supruga, pjevača Pitera Andrea. Oni su pokušavali da spasu brak uz pomoć bračnog savjetnika, ali je pjevaču prekipjelo kad je vidio fotografije svoje koketne supruge uhvaćene u noćnom provodu sa Endrjuom Gouldom.

Par je dogovorio zajedničko starateljstvo nad djecom. I oko podjele imovine su se navodno dogovorili bez problema - Andre od Džordan nije tražio ni novac ni nekretnine, već samo svoju opremu za vježbanje.

Razvod je trajao ravno 42 sekunde, a zahtjeve za razvod su podnijeli oboje. Britanski mediji pišu da je upravo razlaz sa mužem doveo Džordan u ovakvo ovakvo stanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana