Džoni Dep najseksi glumac

Agencije
Džoni Dep najseksi glumac

Džoni Dep je sa 43 odsto glasova izabran za najseksepilnijeg glumca svih vremena u opširnom glasanju sprovedenom širom Velike Britanije.

Sa svojim izgledom pobunjenika i ogromnim glumačkim talentom Džoni Dep je čežnja mnogih pripadnica ljepšeg pola. Zato i ne čudi mnogo što je još jednom izabran za fizički najpoželjnijeg glumca. Pokazalo se da je njegov izgled iz osamdesetih godina prošlog vijeka bio dovoljan da u ovoj trci iza sebe ostavi zvijezdu "Top Gana" Toma Kruza, ali i klasičnog holivudskog džentlmena Ričarda Gira.

U trci za najbolji romantični film iz ovog perioda pobijedio je "Prljavi ples" sa gotovo polovinom glasova, a u prvih pet filmova iz ove inače vrlo romantične ere Holivuda su "Kad je Hari sreo Sali", "Koktel", "Pogledaj ko govori" i "Oficir i džentlmen".

Dep je postao popularan osamdesetih godina kada je dobio status idola tinejdžerske populacije. Ali ovaj status talentovanom Depu nije bio dovoljan i on se ubrzo posvetio snimanju filmova gdje se duže od dvije decenije dokazuje kao vrhunski glumac.

Osamdesete su po rezultatima ovog istraživanja bile magična decenija za filmske glumce, jer je i uspon druge dvojice sa ove liste najzgodnijih muškaraca povezan sa tom decenijom.

Ispitivano je takođe za koje glumce Britanci vjeruju da će ostati zgodni i na vrhu nakon što vrijeme učini svoje. Ispostavilo se da najveći broj ispitanika vjeruje da će se zubu vremena najbolje oduprijeti Rajan Gosling, a na ovoj listi po broju glasova slijedi ga imenjak Rajan Rejnolds.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana