Džoni Dep mora na sud zbog agresivnih tjelohranitelja

Agencije
Džoni Dep mora na sud zbog agresivnih tjelohranitelja

Glumac Džoni Dep će morati na sud. Žena koja tvrdi da su je njegovi tjelohranitelji oborili na zemlju na koncertu Igija Popa u Los Anđelesu u decembru prošle godine odlučila je da tuži holivudskog glumca.

Pedesetdvogodišnja Robin Eker tvrdi da su je, dok je pokušavala prići svom sjedištu u VIP loži, tjelohranitelji Džonija Depa zgrabili, oteli joj mobilni telefon i osramotili je strgnuvši joj pantalone. Ekerova tvrdi da je poslije toga morala otići ljekaru, jer je po cijelom tijelu imala modrice, nekoliko slomljenih kostiju i iščašen lakat.

Robin Eker je podnijela tužbu Okružnom sudu u Los Anđelesu i tvrdi da joj je taj incident pogoršao već postojeće zdravstvene probleme.
Kako pišu mediji, Ekerova je kupila skupe karte kako bi počastila muža za rođendan. Na koncertu se odlično zabavljala i sasvim slučajno prišla Depovom stolu. U tom trenutku su je zgrabili njegovi tjelohranitelji i oborili je na tlo.

Poslije tog nemilog događaja morala je da napusti koncert kako bi potražila medicinsku pomoć. Policijski zvaničnici tvrde da je Robin tu noć bila u alkoholisanom stanju. Depovi portparoli nisu komentarisali tužbu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana