Džona Hil dio ekipe filma o Betmenu

Agencije
Džona Hil dio ekipe filma o Betmenu

Nakon objavljene vijesti da je glumac Džefri Rajt u pregovorima da igra načelnika Gordona u nadolazećem filmu režisera Meta Rivsa o Betmenu, najnovija vijest je da bi se glumačkoj ekipi ovog ostvarenja mogao pridružiti i Džona Hil.

Naime, režiser i producenti su navodno željeli Hila za film o Betmenu, ali su čekali sa izborom, jer su htjeli prvo da pronađu glumca za Betmena. 

Kako su prije nekoliko mjeseci odlučili da će Betmena/Brusa Vejna glumiti Robert Patinson, izgleda da je došlo vrijeme da se počne s razotkrivanjem ostatka glumačke postave. 

Dogovor sa Hilom još nije postignut, a uloga se za sada drži u tajnosti. Nakon što je Edi Redmejn nedavno izjavio da bi volio da glumi Ridlera, izgleda da bi tu ulogu ipak mogao da preuzme Hil.

Publika je Hila ove godine imala prilike da vidi u filmu “The Beach Bum”, uz Metjua Mekonahija, ali je takođe radio i na scenariju, režiji i produkciji filma “MID90S”. 

U karijeri je dva puta bio nominovan za “Oskara”, a neke od njegovih najpoznatijih uloga su u filmovima “Vuk s Volstrita”, “21 Jump Street” “Superbad” i “Moneyball”. 

Novi film o Betmenu trebalo bi da bude prikazan 2021. godine. 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana