Džon Malkovič spasio život turisti

B92
Džon Malkovič spasio život turisti

Toronto - Poznat po brojnim ulogama koje je ostvario na velikom platnu, glumac Džon Malkovič ovih dana našao se u centru pažnje zbog jedne uloge u “pravom životu”, uloge spasioca-superheroja, prenosi B92.

Iako je svjetsku slavu stekao igrajući negativce u filmovima, Malkovič je proteklog vikenda u Torontu spasio život sedamdesetsedmogodišnjem američkom turisti.

Džim Volpol, koji je Kanadu posjetio sa svojom suprugom Merilin, kobnog 9. juna izašao je u šetnju, ali se sapleo i udario vratom o skelu naslonjenu na hotel “King Edvard” u kojem je odsjeo.

Oštra presječena šipka izazvala je veliko krvarenje, koje Volpol i njegova supruga nisu mogli da zaustave.

U pomoć mu je pritekao slučajni prolaznik koji je, čim je spazio šta se desilo, odmah ugasio cigaretu i prišao.

- Počeo je da mi pritiska vrat kako bi zaustavio krvarenje - kazao je Volpol.

Ben Kvin, jedan od prolaznika koji je neznancu pritekao u pomoć, dodaje: “Izgledalo je kao da zaista zna šta radi. Nismo znali ko je on, pa sam ga upitao za ime”, nastavlja Volpol.

- Moje ime je Džon, odgovorio mi je, a vi ćete biti sasvim u redu. I dok sam pozvao pomoć bolničara, već je nestao. Džon Malkovič mi je spasao život! – rekao je on.

Američki mediji ubrzo su prenijeli vijest, iako Malkovič nije želio da potvrdi istinitost događaja.

Međutim, nakon završetka predstave “The Giacomo Variations” u kojoj je te večeri igrao Kazanovu na sceni jednog pozorišta u Torontu, glumca su svi iz publike pozdravili aplauzom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana