Džodi Foster: Generacija Z može biti "zaista nesnosna“ za rad

Tanjug
Foto: Agencije

LONDON- Američka glumica Džodi Foster rekla je da ponekad pomisli da je generacija Z "zaista nesnosna" za rad, iako joj je, kako kaže, važno da budućim zvijezdama pomogne da pronađu sopstveni put.

Foster je u intervjuu za Gardijan, priznala da joj teško pada da razumije stavove prema poslu generacije Z, sa kojima se susrela.

"Stvarno su nesnosni, posebno na radnom mjestu", rekla je Foster u intervjuu za Gardijan dodajući da im je često skretala pažnju na gramatičke greške u mejlovima.

"Rekla bih im: ovo je sve gramatički netačno, zar niste provjerili pravopis? Na šta bi mi odgovorili: "Zašto bih to radio, zar to nije ograničavajuće?", istakla je Foster.

Glumica je naglasila da joj je, poslije više od pet decenija bogatog filmskog isksustva, postalo važno da pomogne mladim generacijama u holivudskim vodama.

Prema mišljenju glimice poznatoj po ulozi Klaris Starling iz filma "Kad jaganjci utihnu", mlade generacije treba da nauče kako da se opuste.

"Moraju da nauče kako da se opuste, kako da ne razmišljaju previše, kako da smisle nešto što je njihovo", rekla je Foster.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana