Džoan Kolins izbjegava obožavaoce

Agencije
Džoan Kolins izbjegava obožavaoce

Slavna glumica Džoan Kolins dala je svima do znanja kako je prevelika diva da bi se rukovala sa svojim obožavaocima.

Ovo tvrdi jedan obožavalac koji je bio prisutan kada se glumica nedavno pojavila u Njujorku. Džoan se našla na meti velikih kritika svojih obožavalaca jer navodno nije htjela da se pozdravi sa njima na njujorškoj dodjeli "ACE" nagrada.

Mnogi su joj zamjerili suzdržan stav koji je imala rekavši da je tako poručila da je "daleko iznad drugih". Međutim, prijatelj Kolinsove tvrdi kako ona ograničava kontakte sa ljudima jer ne bi željela da se slučajno zarazi nekim virusom.

Iako je zakoračila u devetu deceniju života, uvijek elegantnoj i stilizovanoj Džoan Kolins na izgledu mogu da pozavide i mnogo mlađe žene.

Glumica, književnica i kolumnistkinja Džoan je debitovala u pozorišnoj predstavi "Kuća lutaka" u devetoj godini, a u dvadeset i drugoj godini otišla je u Holivud. Godine 1981. dobila je ulogu Aleksis Kolbi,  a po toj roli u dugotrajnoj TV sapunici "Dinastija" postala je poznata širom svijeta. Za ovu ulogu, koju je tumačila sve do 1989, osvojila je nagradu "Zlatni globus" za najbolju glumicu u TV dramskoj seriji (1983), a bila je i nominovana za nagradu "Emi".

Poslije završetka serije objavila je svoj prvi roman "Udarno vrijeme" (1988), koji je postao najprodavaniji uprkos lošim kritikama. Od tada je objavila nekoliko romana, memoara i autobiografija, a 1996. je pobijedila u sudskom sporu sa svojom izdavačkom kućom "Random haus".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana