Džipova nikad dosta

Glas Srpske
Džipova nikad dosta

Kolin, supruga fudbalera Vejna Runija, tačno zna šta želi i u kojim količinama - bar kada je riječ o "rejndž rover" terencima.


Uz postojeća dva, nedavno je naručila i treći, doduše novu verziju koju nema u kolekciji, vrijednu 130.000 evra. Poznato je da Kolin Runi, (mnogo) ljepša polovina fudbalera Vejna Runija, voli terence i da ne prestaje opsesivno da ih kupuje već izvjesno vrijeme. Uz Vejnov božićni poklon novi "rejndž rover" biće treći koji će Kolin posjedovati, a uskoro će njen vozni park postati bogatiji za novu verziju "rejndž rovera", u njenoj omiljenoj srebrnoj boji, a za koji će iskeširati 130.000 evra, navodi londonski "Dejli mejl".

Ako se uzme u obzir da joj je 2008. godine Vejn za Božić poklonio, takođe, jednog "rejndž rovera", koji je platio 90.000 evra, onda se takva kupovina ne može smatrati baš previše nužnom.

Ali, priča o zanimljivom hobiju ove dame ne bi bila potpuna ako se ne spomene da je, poslije nešto više od godinu dana od "srećnog Božića", sebi priuštila kupovinu i crnog "overfinč rejndž rovera". Taj džip je koštao tričavih 108.000 evra, a Vejn je bio toliko impresioniran tim vozilom da je ubrzo naručio i sebi jedan takav. Nakon što su se vjenčali, u junu 2008. godine, fudbaler je svojoj izabranici kupio i "bentlija" od 137.000 evra, tačnije novi model te marke koju je već posjedovala. Da je i Vejn opsjednut kupovinom automobila za svoju dragu govori i činjenica da joj je za 19. rođendan poklonio "porše 911" u vrijednosti od 68.000 evra. Tako Runijevi sada imaju zavidnu kolekciju luksuznih automobila kojoj se jedva mogu sagledati granice.

Sam napadač Mančester junajteda posjeduje "BMW iks 5", "mercedes CLK", "kadilak eskalejd", "krajsler 300C", "lamborgini galjardo spajder" i "mercedes G55 AMG".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana