Džiboni zaludio Sarajevo, slijedi Banjaluka

Glas Srpske
Džiboni zaludio Sarajevo, slijedi Banjaluka

Jedan od najpoznatijih hrvatskih kantautora Zlatan Stipišić Džiboni priredio je u četvrtak u sarajevskoj Olimpijskoj dvorani "Zetra" solistički koncert kojim je oduševio sarajevsku publiku, prenose agencije. Džiboni je koncert, na kojem su preovladavale pripadnice ljepšeg pola, počeo pjesmom "Toleranca" sa svog posljednjeg istoimenog albuma, a potom su se nizali hitovi stari i novi" "U ljubav vjere nemam", "Ovo mi je škola", "Jer da nisam ovo ja bih bio biljka", "Tempera", "Judi, zviri i beštimje", "Vrata moje sestre", "Žeđam"...

Pjevao je oko dva i po sata i tokom cijelog koncerta komunicirao sa publikom na veoma upečatljiv način. Nekoliko puta zahvalio je publici na odzivu podsjećajući da je prošlo više od četiri godine otkako je pjevao u Sarajevu.

Svoju turneju "Džiboni - Toleranca tur" nastaviće koncertom u Banjaluci 14. februara, za koji su već sve karte rasprodate, a potom i u Tuzli 26. februara.

Inače, album "Toleranca" je u devet mjeseci od izlaska prošle godine prodat u više od 30.000 primjeraka u Hrvatskoj. Ovo je peti put uzastopno da je Džibonijev album najprodavanije izdanje godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana