Džesika tukla i čupala pa završila iza rešetaka

Glas Srpske
Džesika tukla i čupala pa završila iza rešetaka

Manekenka Džesika Vajt, čije obline krase izdanje časopisa "Sports ilustrejted" sa bikinijima, uhapšena je u subotu ujutro ispred njujorškog kluba "Avenju Launž" zbog nanošenja tjelesnih povreda. Policija je potvrdila da je dvadesetšestogodišnja manekenka uhapšena pod optužbom da je ženu udarala po licu i čupala joj kosu, prenose agencije.

Sudeći prema policijskim zapisima, Džesika je udarila ženu nekoliko puta, koja je zadobila otvorene rane, otekline i teške bolove. Vajt, koju su povezivali sa Šonom Penom i igračem američkog fudbala Terelom Ovensom, zadržana je u pritvoru više od 12 časova. Njen advokat je poslije incidenta izjavio kako ono što je napisano u policijskom izvještaju ne liči na Džesiku, te da je ljepotica sigurno bila isprovocirana.

Džesika se pored manekenstva bavi i glumom, a rođena je 22. juna 1984. godine u Bafalu. Sa samo 16 godina uočili su je modni skauti i tada počinje njena karijera modela. Nekoliko puta ponovila je da će se po završetku karijere posvetiti humanitarnom radu sa mladim djevojkama koje su bile seksualno zlostavljane.

- Sigurna sam da se približava vrijeme kada ću prestati da se bavim manekenstvom. Želim da pomažem mladim djevojkama koje su bile zlostavljane, te da im pokažem da je moguće brzo se oporaviti poslije loših situacija - piše na oficijelnom sajtu afro-američke ljepotice.

Želju da se bavi baš ovom vrstom humanitarnog rada ima još odavno, jer je i sama bila zlostavljana kao djevojčica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana