Dženifer optužena za razvod slavnog para

Agencije
Dženifer optužena za razvod slavnog para

Nakon što je holivudski glumac Kris Prat objavio da se, nakon osam godina braka, razvodi od koleginice Ane Faris, fanovi sada već bivšeg holivudskog para počeli su da upiru prstom u Dženifer Lorens, kao glavnog krivca.

Priče o navodnoj romansi između Krisa i Dženifer počele su da kruže još 2016. godine, međutim, glumački duo, koji je tada zajedno snimao film "Putnici", poricao je ove tvrdnje. Čak je i Ana, koja je priznala da se zbog tih priča osjećala "izuzetno nesigurno", izjavila da su to samo tračevi.

Korisnici "Tvitera" su, ipak, bili sumnjičavi.

Ove glasine me uopšte ne iznenađuju. Jeste li vidjeli Krisa i Dženifer u emisijama? Bilo je flerta - napisao je jedan korisnik.

Drugi je napisao da je "način na koji je Kris gledao Dženifer tokom zajedničkih intervjua govorio da među njima postoji nešto".

- Današnji naslov: "Razvode se Kris Prat i Ana Faris. Sljedećeg mjeseca: Kris Prat i Dženifer Lorens u vezi - ocijenio je jedan od fanova.

Kako je ranije izjavila, Ana je teško prihvatila nagađanja o tome da je njen brak sa Krisom nestabilan, a činjenica da su većinu vremena bili razdvojeni, zbog Pratovih čestih putovanja na snimanja, samo je dodatno pogoršala stvari. Izvori bliski paru ipak tvrde da je Krisova slava pravi krivac za krah osmogodišnjeg braka.

- Kada su se upoznali, Ana je bila poznatija, ali sada, Kris je mnogo veća zvijezda. Kris je konstantno govorio Ani koliko mu je zabavno na setu sa Dženifer. On je putovao i uživao, dok je ona bukvalno bila jedini roditelj njihovom sinu Džeku - kaže anonimni izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana