Dženifer Lorens se borila sa kilažom

Agencije
Dženifer Lorens se borila sa kilažom

Oskarovka i glumica Dženifer Lorens otkrila je da su joj u djetinjstvu prognozirali da nikada neće uspjeti u glumačkom poslu.

Iako je prošle godine Dženifer proglašena za najpoželjniju ženu na svijetu, u djetinjstvu se borila sa viškom kilograma. Lijepa glumica se prisjetila da su joj na jednoj od audicija, kada je imala samo deset godina, savjetovali da smanji kilažu.

Na sreću, Lorensovu to nije zaustavilo da nastavi i izgradi vrlo uspješnu karijeru, uprkos činjenici da, kako je i sama ranije izjavila, nikada nije pohađala nijedan čas glume.

- Kada sam bila desetogodišnja djevojčica, na jednoj audiciji su mu dali fotografiju manekenke uz riječi da ona treba da mi posluži kao glavna motivacija za gubljenje kilaže. Objasnili su mi da, ukoliko želim da uspijem u svijetu glume, moram da smršam - rekla je Dženifer.

Ona je još ranije izjavila da nema formalno glumačko obrazovanje, ali da se uvijek rukovodila svojim instinktom koji je vodio u pravom smjeru.

Da se upornost isplati, dokaz je i činjenica da se Dženifer u julu ove godine našla na petom mjestu liste koju objavljuje magazin "Forbs" kao jedna od najbolje plaćenih glumica. Našla se rame uz rame sa Anđelinom Džoli, Kristen Stjuart, Dženifer Aniston i Emom Ston.

Za Dženifer kritičari kažu da je postala najveća mlada ženska filmska zvijezda današnjice, ali i najcjenjenija i najvoljenija glumica svoje generacije, zahvaljujući fantastičnim ulogama, kao i neodoljivoj, spontanoj i duhovitoj prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana